Presentació de la guia “Estiu al Baix i l’Hospitalet, 2022. Next Llobregat”

El passat 30 de juny es presentava al públic la guia “Estiu al Baix i l’Hospitalet, 2022. Next Llobregat”, publicada per Barcelona Content Factory, una agència de continguts periodístics genuïnament baixllobregatina.

La guia té el suggerent títol de BenvinGUst i un subtítol que també ho dona a entendre tot: “La guia més completa de quilòmetre 0 per gaudir del mar i de la muntanya”.

Es tracta d’un volum de gairebé 500 pàgines que recull tots els atractius turístics i d’oci que ofereix la comarca, que ens endinsa en la vida de personatges notoris en l’apartat “emBAIXadors” i “emBAIXadores”  i que ofereix un ventall d’articles relacionats amb temes culturals o mediambientals entre altres.

L’escenari de la presentació va ser immillorable: els jardins amb pineda del restaurant Catalina a Gavà Mar. A la presentació van assistir més de cent persones, entre autoritats locals, representants d’entitats i d’institucions diverses i periodistes. L’obertura de l’acte va anar a càrrec de l’alcaldessa de Gavà, Gemma Badia, la consellera comarcal de Turisme, Gemma Rodríguez i l’impulsor de la guia i director de Barcelona Content Factory, Joan Carles Valero.

Per part del Centre d’Estudis Comarcals hi van assistir la presidenta, Genoveva Català, i la directora, Esther Hachuel. Val a dir que el volum recull una entrevista a la presidenta en qualitat d’EmBAIXadora de Molins de Rei, municipi on viu (pàgs. 108-111) i un article sobre els Premis de Reconeixement Cultural del Baix Llobregat signat per la directora (pàgs. 164-169). .

L’acte es va regar amb bons vins i un passi de delicatessens a càrrec del restaurant Catalina.

Actualment la guia està disponible online i està a punt d’aparèixer la versió en paper.

Una agradable vetllada!

 

 

Presentació de la guia “Estiu al Baix i l’Hospitalet, 2022. Next Llobregat”

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.