Nova sessió de formació per l’equip de la 11a recerca col·lectiva

El 5 de juliol vam reunir de format virtual  l’equip de la 11a recerca col·lectiva sobre Exili i deportació al Baix Llobregat. Aquesta vegada va ser una sessió més pràtica destinada a unificar criteris per a la confecció del Cens de deportats i exiliats de la comarca. Aquest cens es confeccionarà recollint noms i dades de les persones exiliades i deportades de tots els municipis de la comarca que recuperi l’equip. A la recerca hi treballen 22 equips de persones de 22 municipis diferents, i en total son una seixentena d’investigadors i investigadores d’arreu de la comarca del Baix Llobregat. Amb la seva recerca, que aprofitem per dir que és del tot voluntària, esperem recollir prou dades per a la elaboració del cens més complert que existeix actualment de persones exiliades i deportades de la comarca del Baix Llobregat.

 

Nova sessió de formació per l’equip de la 11a recerca col·lectiva

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.