El CECBLL assiteix a la XIII edició de la Universitat d’estiu de les Dones

Conxita Sánchez i Isabel Ortuño, membres de Junta del  CECBLL, van assitir el dia 4 de juliol a l’acte d’inauguració de la XIII edició de la Universitat d’estiu de les Dones, en representació de la nostra entitat. Enguany recuperava la presencialitat i es van reunir una vuitantena de persones al Citilab de Cornellà on, al llarg de la primera setmana de juliol, es va oferir aquesta formació superior alternativa en màteria d’igualtat de gènere i feminisme.

En aquesta edició es van fer 4 cursos formatius d’actualitat on es va reflexionar sobre el vincle entre la lluita feminista i la lluita ecologista per avançar cap a un futur igualitari, sostenible i ecològic; el canvi de les narratives sobre l’experiència sexual de les dones i les reivindicacions femenistes per la cerca i comprensió del goig femení per combatre el judici públic; la invisibilització de les dones en el món de l’entreteniment al llarg de la història i els límits i la responsabilitat de l’humor amb perspectiva de gènere; i, finalment, les diferències entre homes i dones des del punt de vista de la salut mental.

A l’acte d’inauguració hi van assisitir el rector de la Universitat de Barcelona, Joan Guàrdia Olmos; l’alcalde de Cornellà de Llobregat, Antonio Balmón Arévalo; la tinenta d’alcaldia en Polítiques Socials, Igualtat i Salut, Joana Piñero Romera; la diputada delegada de Polítiques d’Igualtat de la Diputació de Barcelona, Alba Barnusell i Ortuño; i la presidenta de l’Institut Català de les Dones, Meritxell Benedí Altés.

El CECBLL assiteix a la XIII edició de la Universitat d’estiu de les Dones

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.