Trobada entre el CECBLL i Coboi Lab

El passat 13 de juliol vam tenir el plaer de visitar els espais de Coboi Lab – Laboratori d’Innovació Pública de Sant Boi de Llobregat – i d’entrevistar-nos amb Isabel Serrate, coordinadora de Projectes Estratègics, i Sergi Frias, responsable de Coboi Lab. Per part del Centre d’Estudis van assistir la presidenta, Genoveva Català, el vicepresident, Jordi Sicart, i la directora Esther Hachuel.

Coboi Lab es defineix com un laboratori d’innovació i experimentació pública, un espai relacional de coneixement i d’experimentació per afrontar reptes de ciutat de manera col·laborativa.

Durant la reunió vam compartir els respectius reptes de futur i vam veure la importància de col·laborar i d’establir sinergies. No en va algun dels eixos del Coboi Lab coincideixen plenament amb els pilars del Centre d’Estudis: el coneixement com a forma de millora de l’entorn més immediat i la col·laboració i la intel·ligència col·lectiva com a metodologia per a assolir-lo. En acabar la reunió ens vam emplaçar a cercar vies de col·laboració que puguin ser mútuament enriquidores.

 

Trobada entre el CECBLL i Coboi Lab

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar els nostres serveis mitjançant l’anàlisi dels vostres hàbits de navegació. Podeu obtenir més informació i configurar les vostres preferències AQUÍ. View more
Acceptar
Refusar