El CECBLL a l’Ofrena floral de Sant Boi

El CECBLLha estat present un altre any a l’Ofrena floral de Sant Boi de Llobregat. Genoveva Català, presidenta de l’entitat i Jaume Bosch, membre de junta, van estar a l’acte institucional de l’església de Sant Baldiri presidit pel president de la Generalitat de Catalunya, Pere Aragonés, la vicepresidenta primera del Parlament en funcions de presidenta, Alba Vergés, la  ministra de Transports, Mobilitat i Agenda Urbana, Raquel Sánchez i l’alcaldessa de Sant Boi, Lluïsa Moret. Institucions, partits polítics i diverses entitats ciutadanes ens vam aplegar a l’interior de l’església a l’ofrena floral davant la tomba de Rafael Casanova, una ofrena simbòlica de rams de flors a la sepultura del conseller en cap de la ciutat de Barcelona durant el setge de les tropes borbòniques de l’any 1714, que va viure a Sant Boi els darrers anys de la seva vida.

El CECBLL a l’Ofrena floral de Sant Boi

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar els nostres serveis mitjançant l’anàlisi dels vostres hàbits de navegació. Podeu obtenir més informació i configurar les vostres preferències AQUÍ. View more
Acceptar
Refusar