EL CECBLL SUBSEU DEL 6è CONGRÉS DE DONES DEL BAIX LLOBREGAT

El Centre d’Estudis Comarcals del Baix Llobregat ha estat subseu del Congrés de Dones del Baix Llobregat, amb dues activitats relacionades amb les dones en l’entorn tecnològic. El dimecres 28 de setembre vam organtizar una xerrada amb Anna Vázquez, directora de Digital Solutions a RICOH i Membre del Comitè de Direcció, i Mar Porras, Coordinadora i impulsora de l’àmbit de Carreres Professionals del STEM WOMEN CONGRESS / Marketing Manager Ricoh, a la seu del CECBLL. La benvinguda de l’acte va anar a càrrec de la regidora de Feminismes de l’Ajuntament de Sant Feliu de Llobregat, Loren Rider i tot seguit la consellera comarcal de Desenvolupament econòmic i estratègic, Lourdes Borrell, va presentar el 6è Congrés de Dones el Baix Llobregat. La clausura la va fer la presidenta del CECBLL, Genoveva Català.

Va ser una interessant xerrada on les dues expertes ens van parlar de la importància de donar visibilitat a la dona en els àmbits tecnològics dels que, encara avui, hi estem tan allunyades. És molt important que les nenes tinguin referents de dones on poguin enmirellar-se per poder decidir cap a on centraran la seva vida professional sense que, per raó de gènere, quedin excloses de certes àrees de treball i certes posicions laborals. De la xerrada en vam extreure que valors com la confiança i la valentia faran que les nenes i les dones ocupin el lloc que els hi pertoca a la societat.

El divendres 30 d’octubre les dues expertes van portar la xerrada a  l’INS Montserrat Colomer de Sant Esteve Sesrovires, on 75 alumnes de Batxillerat d’aquest institut van poder conversar amb elles a la sala del Celler de l’Ajuntament de Sant Esteve. L’obertura de l’acte la va fer l’alcalde de Sant Esteve, Enric Carbonell, la consellera comarcal de Dones, Gent Gran i LGTBI, Victòria Castellanos i la presidenta del CECBLL, Genoveva Català.

Des d’aquestes línies volem agrair les facilitats que hem tingut del personal del Consell Comarcal, de l’ajuntament de Sant Feliu i de Sant Esteve en l’organització de les subseus.

 

 

EL CECBLL SUBSEU DEL 6è CONGRÉS DE DONES DEL BAIX LLOBREGAT

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar els nostres serveis mitjançant l’anàlisi dels vostres hàbits de navegació. Podeu obtenir més informació i configurar les vostres preferències AQUÍ. View more
Acceptar
Refusar