ÚLTIMS DIES PER PRESENTAR CANDIDATURES ALS PREMIS DE RECONEIXEMENT CULTURAL

El proper diumenge 2 d’octubre acaba el termini per presentar candidatures als Premis de Reconeixement Cultural del Baix Llobregat.

Recordeu que als Premis no s’admeten les autocandidatures, és a dir, busquem a tercers que vulguin reconèixer la feina de persones, associacions, institucions o empreses que hagin destacat  en algun dels àmbits premiats (experiències culturals, experiències ecològiques, experiències socials, experiències econòmiques).

Les candidatures es poden presentar fins el 2 d’octubre de 2022 i s’ha de fer enviant aquest formulari a premiscecbll@llobregat.info juntament amb els materials necessaris per la condidatura. En cas de que els materials siguin físics, es poden lliurar al c/Estelí, 10 de Sant Feliu de Llobregat. 

Us deixem aquí les bases i el formulari per presentar candidatures. Animeu-vos!

ÚLTIMS DIES PER PRESENTAR CANDIDATURES ALS PREMIS DE RECONEIXEMENT CULTURAL

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar els nostres serveis mitjançant l’anàlisi dels vostres hàbits de navegació. Podeu obtenir més informació i configurar les vostres preferències AQUÍ. View more
Acceptar
Refusar