Nova activitat formativa de la recerca exili i deportació al Baix Llobregat

El dimecres 23 de novembre al Museu de Sant Boi de Llobregat, vam dur a terme una nova activitat formativa ‘La contribució dels republicans catalans en la lluita contra l’alemanya nazi durant la 2GM, els prolegòmens de la resistència antifranquista’ de la 11a recerca col·lectiva sobre l’Exili i la deportació al Baix Llobregat. Van donar la benvinguda a la sessió Maria Lledó, directora del Museu de Sant Boi  juntament amb Esther Hachuel, directora del CECBLL. Els conferneciants van ser Daniel Arasa, Fermí Rubiralta i Oriol Falguera  que van fer valuoses  aportacions dels marcs generals, temàtics  o memorials  en relació a les temàtiques plantejades al programa. També hi van participar membre de l’equip de recerca com Carles Serret per Sant Boi de Llobregat, Lluïsa Amat pel Papiol, Pere Font amb  Juli Ochoa i Jordi Amigó per Sant Just Desvern, Alejandro Ros per Sant Joan Despí, Josep Padró  i Aleix Font per la Colònia Güell, que van presentar casos  treballats documentalment en relació a la temàtica o retrats biogràfics a partir del seu coneixement o testimoniatge.

Aquesta activitat es va coorgnanitzar amb el Museu de Sant Boi, l’Ajuntament de Sant Boi de Llobregat i el Centre d’Estudis Comarcals del Baix Llobregat, i amb el suport de Diputació de Barcelona

Nova activitat formativa de la recerca exili i deportació al Baix Llobregat

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.