EL CECBLL S’ADHEREIX AL MANIFEST “VIA LAIETANA, 43”

El CECBLL sha adherit al manifest “Via Laietana, 43”, una crida internacional  que pretén que  l’edifici de la Jefatura Superior de Policia  de Via Laietana esdevingui  un espai de memòria democràtica . El manifest l’han signat prop de 200 entitats memorialistes de Catalunya, d’Espanya i del món. Via Laietana43 és un espai de tristos records de tortura i conculcació de drets humans, un indret on s’hi van cometre delictes de lesa humanitat, detencions arbitràries per causes polítiques, sindicals, socials, ètniques, de gènere i moltes d’altres.

EL CECBLL S’ADHEREIX AL MANIFEST “VIA LAIETANA, 43”

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar els nostres serveis mitjançant l’anàlisi dels vostres hàbits de navegació. Podeu obtenir més informació i configurar les vostres preferències AQUÍ. View more
Acceptar
Refusar