Jornada “Emprendre en el món tecnològic des de l’Economia Social i Solidària”

La cooperativa MTK de Sant Feliu de Llobregat acull una sessió sobre com emprendre en el món tecnòlogic des de l’economia social i soldària.

A la seva seu de Sant Feliu de Llobregat la cooperativa MTK va acollir dimarts dia 13 de desembre una interessant jornada sobre emprenedoria en el món tecnològic per part del sector de l’economia social i solidària.

A partir del concepte que la innovació  tecnològica no és bona en sí mateixa, les diferents intervencions posaren èmfasi en considerar la tecnologia com un mitjà que s’ha d’orientar al servei de la cohesió social, tenint cura que l’ús de la tecnologia no deixi persones i col·lectius al marge. Els projectes tecnològics a l’entorn de l’economia social i solidària  haurien de posar les necessitats humanes al centre i  ser útils per a  l’aprofundiment de la democràcia.

Les dues ponències principals les feren Liliana Arroyo, que s’estreneva en la  responsabilitat de Directora General de la Societat Digital del Departament de Treball i Empresa de la Generalitat i Mayo Fuster, Directora de recerca d’Internet Interdisciplinary Institute (IN3) de la UOC. La sessió es va clore amb 5 testimonis d’experiències en la matèria: El Mecànic Audiovisual, bTactic, Punt d’Accés, Som Núvol, Som IT Cooperatiu.

 

 

Jornada “Emprendre en el món tecnològic des de l’Economia Social i Solidària”

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.