Continuen els debats sobre transició energètica i territori

CONTINUEN ELS DEBATS SOBRE TRANSICIÓ ENERGÈTICA I TERRITORI

L’IRMU continua donant suport al projecte liderat pel Col·lectiu per a un nou model Energètic i Social Sostenible CMES, que serveix per agrupar i debatre amb els centres d’estudis de diverses comarques un dels reptes actuals relatiu a les fonts d’energia i el seu model de consum en el marc del que anomenem transició energètica. Fins ara s’han celebrat dues edicions: la de l’any 2021, que es va plantejar juntament amb el Centre d’Estudis de la Ribera d’Ebre, l’Àmbit de Recerques del Berguedà i el Centre d’Estudis Comarcals del Baix Llobergat; i la de l’any 2022, que han col·laborat el Patronat d’Estudis Osonencs, el Centre d’Estudis Ribagorçans i el Centre d’Estudis Selvatans.

Per tal de donar continuïtat al projecte, el dissabte dia 18 de febrer a la Sala de Plens del Consell Comarcal d’Osona, tingué lloc una sessió de valoració de la feina feta. Les persones assistents assenyalaren l’enorme interès de les Jornades i convingueren que era adient donar-hi continuïtat en d’altres comarques. En les intervencions es va constatar que quan parlem d’energia afloren altres desequilibris com els territorials, els socials i els econòmics.

Per part del Centre d’Estudis Comarcals del Baix Llobregat assistiren a la trobada la presidenta Genoveva Català i el vicepresident Jordi Sicart.

 

Continuen els debats sobre transició energètica i territori

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar els nostres serveis mitjançant l’anàlisi dels vostres hàbits de navegació. Podeu obtenir més informació i configurar les vostres preferències AQUÍ. View more
Acceptar
Refusar