Col·laborem en una sessió de treball organitzada pel Consell Comarcal

COL·LABOREM EN UNA SESSIÓ DE TREBALL ORGANITZADA PEL CONSELL COMARCAL

El passat 3 de febrer vam tenir ocasió de participar en una sessió de treball organitzada pel Consell Comarcal del Baix Llobregat en el marc del Pla Estratègic de la Gent Gran del Baix Llobregat, un document que definirà les línies estratègiques i accions de les polítiques municipals i comarcals adreçades a les persones grans durant els propers anys. La sessió tenia com a objectiu definir accions dins  de l’àmbit de la formació al llarg de la vida. Hi van participar experts de diverses matèries i vam poder aportar la nostra visió des de la cultura.

Col·laborem en una sessió de treball organitzada pel Consell Comarcal

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar els nostres serveis mitjançant l’anàlisi dels vostres hàbits de navegació. Podeu obtenir més informació i configurar les vostres preferències AQUÍ. View more
Acceptar
Refusar