Inauguració de l’exposició “Íbers” a Can Ginestar

INAUGURACIÓ DE L’EXPOSICIÓ IBERS A CAN GINESTAR

El dia 16 de febrer vam assistir a la inauguració de l’exposició Íbers, produïda per l’Ajuntament de Sant Just Desvern i exhibida a Can Ginestar. Es tracta de la primera entrega d’un conjunt d’exposicions que aprofundirà en les diverses etapes històriques del municipi i que comença amb el poble íber. La mostra es podrà visitar durant tot l’any i apropa la ciutadania al poblat ibèric de la Penya del Moro.

En el mateix acte inaugural es va presentar El conte de l’Arrel, una narració il·lustrada per la santjustenca Txell Ribes que apropa els més petits a les formes de vida d’aquelles persones que fa prop de 3.000  anys van construir i ocupar el poblat de la Penya del Moro.

Inauguració de l’exposició “Íbers” a Can Ginestar

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar els nostres serveis mitjançant l’anàlisi dels vostres hàbits de navegació. Podeu obtenir més informació i configurar les vostres preferències AQUÍ. View more
Acceptar
Refusar