ALUMNES DE L’ÉCOLE D’ARCHITECTURE PARIS VAL DE SIENE VISITEN LA COLÒNIA SEDÓ

ALUMNES DE L’ÉCOLE D’ARCHITECTURE PARIS VAL DE SIENE VISITEN LA COLÒNIA SEDÓ

El cap de setmana de l’11 i 12 de març vam rebre una visita especial al Museu de la Colònia Sedó. Totes les visites ho són d’especials. Però remarquem aquesta per tractar-se d’un petit grup de 3 estudiants universitaris que havien fet mes de 1.000 km per visitar la Colonia. Es tracta d’alumnes de l’École d’Architecture Paris Val de Seine que havien conegut aquest patrimoni gràcies a l’Europan. Un dels objectius de presentar la Colònia a aquest concurs d’arquitectura era precisament situar-la a Europa. Aquesta visita ha estat una petita mostra de l’èxit.
L’Adèle, l’Elsa i el Joel ens han visitat dissabte i diumenge, ens han fet preguntes i van poder assistir tambe a la representació de l’obra de teatre El 8 de març de Robert Gobern, que haviem programat a l’espai d’una coneguda empresa de Can Sedó, MTS Tech.

ALUMNES DE L’ÉCOLE D’ARCHITECTURE PARIS VAL DE SIENE VISITEN LA COLÒNIA SEDÓ

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar els nostres serveis mitjançant l’anàlisi dels vostres hàbits de navegació. Podeu obtenir més informació i configurar les vostres preferències AQUÍ. View more
Acceptar
Refusar