CONVERSA ENTRE DUES COLÒNIES. PRESENTACIÓ DEL LLIBRE DE LA DRA. GRÀCIA DOREL-FERRÉ A LA COLÒNIA GÜELL

CONVERSA ENTRE DUES COLÒNIES. PRESENTACIÓ DEL LLIBRE DE LA DRA. GRÀCIA DOREL-FERRÉ A LA COLÒNIA GÜELL

El passat 19 d’abril vam poder gaudir d’un acte diferent. La presentació del llibre de Gràcia Dorel-Ferré La Colònia Sedó d’Esparreguera, editat per Edicions del Llobregat, es va presentar en una altra colònia industrial de la comarca, la Colònia Güell.

L’acte va comptar amb una conferència de l’autora en la que va destacar semblances i diferències entre ambdues colònies i amb una conversa entre ella i Josep Padró, l’expert en la colònia de Santa Coloma de Cervelló.

Tot i que es tracta de colònies força distintes, ambdós van destacar la gran diferència entre ambdues: la font primera d’energia. L’aigua en el cas de la Sedó i el carbó en el cas de la Güell, l’única colònia  amb producció a vapor de tot Catalunya.

L’acte va comptar amb les intervencions del regidor de Patrimoni, David Quilabert, que va fer l’obertura, i de la presidenta del Centre, Genoveva Català.

 

CONVERSA ENTRE DUES COLÒNIES. PRESENTACIÓ DEL LLIBRE DE LA DRA. GRÀCIA DOREL-FERRÉ A LA COLÒNIA GÜELL

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar els nostres serveis mitjançant l’anàlisi dels vostres hàbits de navegació. Podeu obtenir més informació i configurar les vostres preferències AQUÍ. View more
Acceptar
Refusar