DIA INTERNACIONAL DE LA DANSA AL MUSEU DE LA COLÒNIA SEDÓ D’ESPARREGUERA

DIA INTERNACIONAL DE LA DANSA AL MUSEU DE LA COLÒNIA SEDÓ D’ESPARREGUERA

El Museu de la Colònia Sedó d’Esparreguera ha acollit el dia 27 d’abril un espectacle de música i dansa de l’Escola Municipal de les Arts d’Esparreguera. El professorat i alumnat, de diverses edats, han participat tot creant escenaris de ball i música en diferents punts dins i fora del Museu.

Es el segon any consecutiu que es fa aquesta iniciativa sota l’aixopluc del MNACTEC i amb la col·laboració de l’Ajuntament, de l’Associació per a la defensa de la Colònia Sedó i el seu entorn i el Centre d’Estudis Comarcals del Baix Llobregat. En total han passat pel Museu  250 persones. L’activitat contribueix a posar en contacte el patrimoni i l’art, permet als més menuts conèixer aquest espai i valorar-lo i confiem que servirà també per fer de crida a les persones adultes que no el coneixien i a les quals convidem a venir en cap de setmana i festius, quan el Museu és obert de 10 a 14 h. Podran gaudir d’una interessant visita guiada al Museu i als exteriors de la colònia. El nostre agraïment a tot l’equip de l’Escola Municipal de les Arts d’Esparreguera i al seu brillant alumnat.

 

DIA INTERNACIONAL DE LA DANSA AL MUSEU DE LA COLÒNIA SEDÓ D’ESPARREGUERA

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar els nostres serveis mitjançant l’anàlisi dels vostres hàbits de navegació. Podeu obtenir més informació i configurar les vostres preferències AQUÍ. View more
Acceptar
Refusar