ITINERARI “QUAN LES PARETS PARLEN” AMB EL CENTRE OCUPACIONAL MARQUET MOLINS

ITINERARI “QUAN LES PARETS PARLEN” AMB EL CENTRE OCUPACIONAL MARQUET MOLINS

El Centre Ocupacional Marquet Molins de Sant Feliu de Llobregat, que atén persones amb diversitat funcional intel·lectual, ha realitzat l’itinerari interpretatiu Quan les parets parlen sobre les lluites socials durant la transició a Sant Feliu de Llobregat.

Oferim la possibilitat d’avançar i explicar l’itinerari a l’aula unes dies abans de fer-lo. Amb els nou alumnes de Marquet Molins i la seva tutora, vam estar a l’aula el dia 14 d’abril on vam repartir la guia que explica l’itinerari; i una setmana després, vam passejar pels quatre punts que conformen l’itinerari, explicant les quatre lluites que es van donar els anys 70 a la ciutat per assolir una educació i una sanitat pública i de qualitat, un espai públic digne i unes millors condicions de treball.

Des d’aquestes línies agraïm al centre, a la tutora i als 9 alumnes, l’excel·lent acollida que va tenir l’itinerari Quan les parets parlen.

 

ITINERARI “QUAN LES PARETS PARLEN” AMB EL CENTRE OCUPACIONAL MARQUET MOLINS

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar els nostres serveis mitjançant l’anàlisi dels vostres hàbits de navegació. Podeu obtenir més informació i configurar les vostres preferències AQUÍ. View more
Acceptar
Refusar