UNA DELEGACIÓ DE PIMEC VISITA EL MUSEU DE LA COLÒNIA SEDÓ D’ESPARREGUERA

UNA DELEGACIÓ DE PIMEC VISITA EL MUSEU DE LA COLÒNIA SEDÓ D’ESPARREGUERA

El passat dia 20 d’abril, a petició de PIMEC, vam tenir ocasió de fer una visita guiada al Museu de la Colònia Sedó a un grup d’empresaris i d’empresàries d’aquesta organització al Baix Llobregat.

Hi van assistir, entre altres, l’alcalde d’Esparreguera, Eduard Rivas; el president de PIMEC Baix Llobregat, Joan Soler Moll; i el delegat territorial, Agustí Miró.  Per part del Centre d’Estudis en Carles Riba, membre de Junta, i Esther Hachuel, directora, que va guiar la visita. En total un grup d’unes 35 persones.

L’activitat s’emmarca en la tasca que fa el Centre per dinamitzar aquest espai patrimonial que és la Colònia Sedó, encapçalat pel seu Museu, que pertany a la Generalitat i forma part del sistema de la Ciència i de la Tècnica de Catalunya. Com ja sabeu, per mediació del MNACTEC, el Centre d’Estudis té un conveni amb l’Agència Catalana de Patrimoni Cultural que ens permet gestionar les visites de cap de setmana i festius al Museu i donar-lo a conèixer a col·lectius específics vinculats a la comarca.

Us encoratgem a venir a visitar-nos. Tenim obert tots els dissabtes i diumenges de 10 a 14 hores. Per a més informació: https://museucoloniasedo.cat/ca/home/

UNA DELEGACIÓ DE PIMEC VISITA EL MUSEU DE LA COLÒNIA SEDÓ D’ESPARREGUERA

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar els nostres serveis mitjançant l’anàlisi dels vostres hàbits de navegació. Podeu obtenir més informació i configurar les vostres preferències AQUÍ. View more
Acceptar
Refusar