Acollim l’obra de 3 artistes pel Circuit d’Art de Sant Feliu de Llobregat

El Circuit d’Art de Sant Feliu és un projecte independent que ha sorgit de la inquietud d’un grup de persones vinculades a l’art, que han organitzat, amb la col·laboració de Comunalitat Urbanes de Sant Feliu de Llobregat i més de 20 espais públics i privats, un circuit d’art que acosta més de 30 artistes santfeliuencs de diverses disciplines artístiques a tota la ciutadania. Això s’aconsegueix amb la col·laboració de 26 espais expositius molt plurals d’arreu del municipi que han acollit les obres dels diversos artistes. Una de les parts més rellevants del projecte és que podem trobar localitzades les obres a perruqueries, espais cívics, cinemes, bars, i tota mena de locals i comerços de la ciutat, per tant, és una experiència immersiva que et pots trobar a qualsevol lloc de Sant Feliu. El municipi es converteix en un gran museu.

 

Aquest projecte està emmarcat en el projecte de la Comunalitat Urbana de Sant Feliu de Llobregat -del qual nosaltres formem part del comitè activador-, i a més, som un dels una dels 26 espais expositius. El CECBLL, com a gestors culturals del Centre Cívic Mas Lluí, hem dinamitzat la sala d’exposicions que té l’espai perquè exposessin les obres de Laura Gallegos (instal·lació i pintura a l’oli), Neus Monté (acrílic sobre tela cosida) i Marta Majó (tècnica mixta sobre fusta o paper).

 

L’exposició durava inicialment del 8 al 16 de juny, però degut a la seva bona acollida s’ha allargat fins els 25 de juny, i durant aquests dies han visitat l’exposició del Centre Cívic unes 90 persones.

Acollim l’obra de 3 artistes pel Circuit d’Art de Sant Feliu de Llobregat

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar els nostres serveis mitjançant l’anàlisi dels vostres hàbits de navegació. Podeu obtenir més informació i configurar les vostres preferències AQUÍ. View more
Acceptar
Refusar