Presentació del llibre de la Dra. Gemma Tribó a la Biblioteca del Papiol

L’1 de juny, en el marc de la 41a Festa de la Cirera del Papiol, vam presentar el llibre La superació de la crisi agrària de finals del segle XIX al Baix Llobregat de Gemma Tribó Traveria de la mà de l’Associació de Pagesos del Papiol i l’Ajuntament.

La Biblioteca Valentí Almirall va acollir aquesta presentació a la que hi van assistir una vintena de persones, algunes d’elles pageses, interessades en el món de l’agricultura. A la  presentació hi van intervenir  l’aleshores regidor de cultura, Jordi Bou, actual alcalde de la ciutat, que va presentar l’autora; i Gemma Tribó que va fer referència a aquells aspectes més específics del Papiol que tracta en el seu llibre. L’autora va destacar, entre altres coses, que el principal cultiu que va tenir El Papiol durant el segle XIX i principis del XX, era la producció de vinya seguida dels cereals i els fruiters.

 

         

Presentació del llibre de la Dra. Gemma Tribó a la Biblioteca del Papiol

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar els nostres serveis mitjançant l’anàlisi dels vostres hàbits de navegació. Podeu obtenir més informació i configurar les vostres preferències AQUÍ. View more
Acceptar
Refusar