Firmem la petició “Oficialitat ara!” pel reconeixement del català com a llengua oficial de la Unió Europea 

El CECBLL ens hem adherit al manifest El català, llengua oficial ara! impulsat per nou entitats socials i econòmiques: Plataforma per la Llengua, Òmnium Cultural, Obra Cultural Balear, Acció Cultural del País Valencià, la Intersindical-CSC, la Cambra de Comerç de Barcelona, l’Institut d’Estudis Eivissencs, la Fundació d’Empresaris de Catalunya – FemCAT i l’Obra Cultural Balear de Formentera.

Aquestes entitats reclamen al Govern espanyol que el català sigui oficial a la Unió Europea. El manifest també defensa que la manca d’oficialitat del català a la Unió Europea suposa la discriminació del català a la legislació, la minva en el prestigi de la llengua i la vulneració dels drets dels catalanoparlants.

Els impulsors del manifest fan una crida a les entitats a adherir-se al manifest a través d’ info@oficialitatara.cat i animen els ciutadans a donar-hi suport a través del web http://www.oficialitatara.cat

Firmem la petició “Oficialitat ara!” pel reconeixement del català com a llengua oficial de la Unió Europea 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar els nostres serveis mitjançant l’anàlisi dels vostres hàbits de navegació. Podeu obtenir més informació i configurar les vostres preferències AQUÍ. View more
Acceptar
Refusar