Un any més, l’11 de setembre participem a l’ofrena floral a la tomba de Rafael Casanova.

A la localitat baixllobregatina de Sant Boi, novament vam comparèixer per participar a l’ofrena davant la tomba de Rafael Casanova (conseller en cap de Barcelona l’any 1714) . La tomba està situada a l’església parroquial de Sant Baldiri. L’Ajuntament amfitrió feia una crida per a mantenir viu l’esperit plural de diàleg i convivència integradora tal com ho va ser en la Diada de 1976, en plena transició democràtica, pel Consistori santboià i de totes l’objectiu és viure en una Catalunya més prospera, més justa i més igualitària.

Prèviament a l’ofrena floral a la plaça hi hagué una ballada de gegants i l’ hissada de bandera.  Cada any Sant Boi reuneix a les autoritats del país, als 30 ajuntaments i a desenes d’entitats de la comarca, així com a moltes entitats del propi municipi.

 

   

Un any més, l’11 de setembre participem a l’ofrena floral a la tomba de Rafael Casanova.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar els nostres serveis mitjançant l’anàlisi dels vostres hàbits de navegació. Podeu obtenir més informació i configurar les vostres preferències AQUÍ. View more
Acceptar
Refusar