Presentació Revista Memòria Antifranquista

 

L’Associació per a la Memòria Històrica i Democràtica del Baix Llobregat va presentar el passat 30 de setembre a l’auditori de Sant Ildefons de Cornellà, la seva revista anual Memòria Antifranquista. El número d’aquest any aborda la repressió franquista en Astúries, Cantàbria, Regió de Múrcia i La Rioja. En la presentació van intervenir la presidenta de l’entitat Tina Merino, en la seva condició de directora de la revista. La coordinadora d’Astúries i Cantàbria Irene Díaz Martínez i els coordinadors regionals de  la regió de Múrcia Antonio Martinez Ovejero i Jesús Vicente Aguirre de La Rioja. Va cloure les intervencions en Claudio Carmona Vargas Tinent d’Alcalde de Cornellà de Llobregat.

Un auditori ple per compartir experiències de lluita contra l’oblit, per continuar reivindicant la memòria, la recuperació, la reparació i la jusícia.

Per finalitzar l’acta vam poder gaudir de l’emotiva actuació musical d’Elena Aranoa que amb el seu disc “Tú me quieres blanca” rescata de l’oblit dones poetes, posant música els seus poemes i elevant les seves veus en un cant a la igualtat i la sororitat.

 

Presentació Revista Memòria Antifranquista

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar els nostres serveis mitjançant l’anàlisi dels vostres hàbits de navegació. Podeu obtenir més informació i configurar les vostres preferències AQUÍ. View more
Acceptar
Refusar