[siteorigin_widget class=”SiteOrigin_Widget_Image_Widget”][/siteorigin_widget]
[siteorigin_widget class=”SiteOrigin_Widget_Image_Widget”][/siteorigin_widget]

Carol Rodríguez Colás

Baixllobregatina de Cornellà, directora de cinema i televisió.  El seu primer llargmetratge, Chavalas, ha estat aclamat per la crítica i pel públic i ha rebut el premi Biznaga de Plata-Premi del Públic del Festival de Màlaga i el Premi Asecan a la millor òpera prima.  També va optar a un Goya a la millor direcció novell. La pel·lícula va ser rodada en plena pandèmia al seu Cornellà natal i posa en valor els barris de la classe treballadora que trobem a Cornellà i en tantes altres ciutats de la nostra comarca. El film ha passat per diversos certàmens internacionals, com la secció Panorama del Festival de Shangai.

Carol Rodríguez Colás ha escrit i dirigit diversos documentals i curtmetratges entre els quals destaquen “La vella lluita” (2019), candidat als premis Gaudí de l’Acadèmia del Cinema Català l’any 2021. També ha codirigit la comèdia de situació “Bany compartit”  estrenada a TVE l’any 2019.

Carol destaca igualment pel seu treball fotogràfic que, per la qualitat artística i la per la seva sensibilitat, ha estat exposat en museus i  galeries de Madrid, Barcelona i el País Basc.

[siteorigin_widget class=”SiteOrigin_Widget_Image_Widget”][/siteorigin_widget]

Chanel Terrero Martínez

Coneguda artísticament com  Chanel, aquesta baixllobregatina d’Olesa de Montserrat i d’origen cubà s’ha fet internacional per la seva participació al Festival d’Eurovisió 2022. La seva interpretació de la cançó SloMo» li va permetre entrar en el Top3 del Festival i aconseguir la millor puntuació per Espanya des de 1995. Chanel s’ha convertit en una autèntica ambaixadora del Baix Llobregat.

A més de cantant, Chanel és actriu i ballarina. Va començar a formar-se en aquestes  disciplines amb només 9 anys de la ma de Jeny Poquet, professora i mentora, que va fer possible que Chanel participés en el seu primer treball al mon dels musicals amb només 16 anys, fent de ballarina al musical dirigit per Ricard Reguant i Coco Comín Mortadelo y Filemón, the musical,  el primer de molts altres, com Mamma Mia!, Flashdance, El guardaespatlles o El Rei Lleó.

La seva faceta com a actriu l’ha fet treballar al cine, a les ordres d’Agustí Villaronga a El Rey de la Habana o de Carlos Theron a Fuga de Cerebros 2. I a les sèries de TV Águila, Roja, El Secreto de Puente Viejo o Gym Toni, entre d’altres.

[totalpoll id=”14253″]