Comitè comarcal de mesures socioeconòmiques davant la crisi COVID 19

El Consell Comarcal del Baix Llobregat ha constituït el comitè comarcal de reforç de mesures i d’impuls socioeconòmic davant la crisi de la COVID 19 al Baix Llobregat, conjuntament amb els sindicats CCOO i UGT i les patronals AEBALL i PIMEC.

L’objectiu d’aquest comitè és articular consensos i reforçar el desenvolupament econòmic, amb capacitat d’inclusió i de presa de decisions per a la reactivació i el retorn a l’activitat, posant a l’abast de les persones treballadores, els autònoms i les direccions d’empreses, eines per poder actuar i transitar en aquesta situació de crisi generada arran de la pandèmia del Coronavirus.

Aquest comitè es reuneix  de forma setmanal per videoconferència, i s’ha proposat incorporar a les sessions representants d’altres institucions, organismes o àmbits relacionats amb les  problemàtiques que es tractin. En aquest sentit, el Centre d’Estudis Comarcals del Baix Llobregat s’ha ofert per assistir a les sessions on es tractin temàtiques del món socio-cultural on puguem aportar el nostre coneixement i experiència.