Constituït el grup de Dones Sàvies de Sant Vicenç dels Horts

Divendres 30 de setembre es presentà en societat l’Agrupació de Dones Sàvies de Sant Vicenç dels Horts. Al jardí de Can Comamala un bon nombre de dones i alguns homes donaren la benvinguda a aquesta nova entitat.  Integrada per un grup de dones més grans de 65 anys o pensionistes amb malaltia reconeguda que volen fer valer objectius quotidians com són la visibilització , l’empoderament, l’activisme, la participació, la convivència i el feminisme.

Aquesta és una iniciativa original i atractiva que vol posar en valor el paper de les dones grans en la nostra societat, en el marc d’una ciutat amb una llarga tradició de lluites socials i feministes. Volen fer sentir la seva veu en tots els camps dels afers públics i col·lectius vinculats a afers culturals, socials, econòmics i ecològics així com incorporar valors com la solidaritat i la lluita per la pau sempre des de l’empoderament de les dones i del feminisme.

Presidides per Cèlia Dorado Siles,  Isabel Calabuig  Mateu,  Esperanza Garcia Cuadrado, Josefina Gáñez Tello, Chari Martin Mateo i M. Angeles Meroño Ros, emprenen l’aventura de trobar-se i retrobar-se per treballar des del coneixement, fent palesa la seva presència a la vicentina localitat.

L’acte comptà amb la presència de l’alcalde del municipi i autoritats diverses i amb una sàvia  intervenció de la begatana Margarida Camprubí impulsora d’iniciatives similars en el mateix municipi de Sant Vicenç dels Horts i a Begues, d’on en fou regidora.