Constructors de conciència i de canvi, es presenta a la Biblioteca Arús de Barcelona

El dijous 1 de febrer  vam tenir ocasió de presentar el nostre llibre Constructors de consciència i de canvi. Una aproximació als moviments socials des del Baix Llobregat a la Biblioteca Pública Arús de Barcelona, convidats per la seva directora. A l’acte van intervenir Mercè Renom i Enric Prat, directors de la publicació i alhora autors de sengles estudis inclosos en el llibre, un sobre les protestes alimentàries de 1789 (M. Renom) i un altre sobre els moviments per la pau al Baix Llobregat (E. Prat). També va intervenir Esther Hachuel, directora del CECBLL.

L’acte es va fer en el marc immillorable de la sala d’actes d’una biblioteca fundada el 1895 per Rossend Arús que s’ha convertit precisament en un referent de la recerca sobre moviments socials dels segles XIX i XX.

Després de l’acte de presentació es va fer donatiu a la Biblioteca Pública Arús de diverses publicacions del Centre d’Estudis, entre les que s’hi compten el llibre de Rius de Sal, de Jordi Honey, Santiago Gorostiza i Roger Lloret o la Recerca Col·lectiva sobre la Setmana Tràgica, coordinat per Mercè Renom, Xavier Calderé i Josep Camps.