Constitució del Comitè Científic del Congrés

Una cinquantena de persones expertes per garantir el rigor i la visió interdisciplinària

El passat dimarts 26 de gener es va constituir una de les peces fonamentals del congrés El Baix Llobregat a Debat: El Comitè científic. Està format per més de 50 persones de reconeguda trajectòria professional i vinculades a diferents sabers, especialitats i sectors. Aquest comitè constitueix un òrgan consultiu l’objectiu del qual és promoure el rigor i la visió interdisciplinària. Les seves funcions són: Assessorar l’organització en temes de caràcter científic i sociològic. Proposar les persones que faran les ponències i les relatories dels àmbits i d’altres que amb les seves aportacions enriqueixin el debat. També promoure les adhesions al congrés i si cal, valorar l’adequació de les comunicacions als diferents àmbits. A més farà aportacions a la construcció del relat i dels reptes de futur i col·laborarà en la difusió dels resultats en els respectius àmbits de referència.
Durant la sessió de constitució Conxita Sánchez, presidenta del Centre d’Estudis Comarcals del Baix Llobregat, l’entitat impulsora del congrés, va explicar les raons que han portat a un nodrit grup d’entitats i institucions a coorganitzar el congrés El Baix Llobregat a Debat i va explicitar la necessitat de comptar amb el seus sabers i experiències professionals per aprofundir en la reflexió i el debat ciutadà que s’ha encetat al Baix Llobregat. Va demanar la implicació i l’acompanyament en aquesta experiència participativa de construcció col·lectiva. També va aportar tota la informació necessària per posar en marxa el Comitè científic.
Posteriorment, es va obrir un torn de paraules en el qual es van expressar idees i opinions que van posar de manifest el caràcter ambiciós del projecte, però també el seu gran potencial i el seu perfil extraordinàriament innovador.
L’amplitud del Comitè científic està molt relacionada amb els tres àmbits sobre els quals pivotaran els debats i activitats que es faran per tot el territori. Això comporta l’adscripció de les persones del Comitè els diferents àmbits segons la seva especialització. Properament està previst fer reunions per àmbits.

Membres del Comitè Científic

 

Constitució del Comitè Científic del Congrés

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

CICLE DE CONFERÈNCIES I MOSAICS D’EXPERIÈNCIES