PERSONES DEPORTADES DEL BAIX LLOBREGAT

En aquest temps de confinament,  la Xarxa de Memòria Democràtica del Baix Llobregat ha impulsat un projecte comarcal sobre les persones deportades del Baix Llobregat.  Gràcies a la feina feta des d’Amical Mauthausen, en aquests moments tenim comptabilitats 86 deportats de la comarca (tot homes) que van patir la ignomínia dels camps nazis. L’objectiu del projecte és triple:  construir una base de dades amb la màxima informació que es pugui aconseguir sobre les persones deportades de la nostra comarca; completar i contrastar  la informació que tenim dels deportats del Baix amb noms de familiars dels deportats; i aportar nous noms de persones que no constin al llistat adjunt.

Amb aquest triple objectiu, des de la Xarxa de Memòria Democràtica del Baix Llobregat, fem una crida a aportar nova informació per completar la llista i cercar familiars, que serà degudament contrastada. Us agrairem que en feu la màxima difusió.

Ens podeu fer arribar qualsevol informació a cecbll@llobregat.info 

CONSULTEU AQUÍ LES 86 PERSONES DEPORTADES DEL BAIX LLOBREGAT

PERSONES DEPORTADES DEL BAIX LLOBREGAT

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar els nostres serveis mitjançant l’anàlisi dels vostres hàbits de navegació. Podeu obtenir més informació i configurar les vostres preferències AQUÍ. View more
Acceptar
Refusar