LES VEUS DEL DOCUMENTAL ‘Transició energètica, emergència climàtica i economia circular’

El documental Transició energètica, emergència climàtica i economia circular produït pel Centre d’Estudis Comarcals del Baix Llobregat i realitzat per How Audiovisual & Multimedia, es va presentar al Cinebaix de Sant Feliu de Llobregat el 14 de gener de 2021. En aquest documental vem recollir les veus de sis persones expertes en les tres temàtiques triades.

Us anirem oferint els vídeos sencers d’aquestes sis persones que ens van cedir la seva expertesa per dur a terme la 6a Jornada de Paisatges contemporanis del Baix Llobregat, per primera vegada, en format documental divulgatiu.

En aquest butlletí recollim les veus dels experts que ens van parlar de Transició energètica: Carles Riba, professor emèrit de la UPC, president de CMes (Col·lectiu per a un nou model energètic i social sostenible) i membre de la Junta del CECBLL; i  Joan Herrera, director de l’Àrea d’Acció Ambiental i Energia de l’Ajuntament del Prat.

LES VEUS DEL DOCUMENTAL ‘Transició energètica, emergència climàtica i economia circular’

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.