Col·lecció Camins d’Aigua

L’itinerari de l’Aigua és un projecte cultural i lúdic que es concreta amb la creació de la col·lecció Camins d’Aigua. La col·lecció ofereix un conjunt de rutes recolzades en el patrimoni natural i cultural que ens ha llegat l’aigua i la tecnologia orientada a la seva captació, tractament i aprofitament.
[siteorigin_widget class=”SiteOrigin_Widget_Image_Widget”][/siteorigin_widget]

El Baix Llobregat, font de l’àrea metropolitana

De Javier Morata Martín

Col·lecció Camins d’Aigua, Núm. 2

Pròleg de Gabriel Borràs

Preu 5€

Aquest itinerari forma part de la segona guia de la col·lecció Camins d’Aigua. Amb ella volem ressaltar el paper cabdal que juga la nostra comarca en l’abastament d’aigua  i a la vegada donar a conèixer la importància d’aquest canvi de model en el consum i les infraestructures hídriques que ho fan possible. Us proposem uns itineraris pensats com a sortides matinals, en els que veurem com les transformacions produïdes al llarg del temps, de  les tecnologies i de la innovació l’aigua, arriba del riu a les nostres llars i sabrem com el Llobregat esdevé la font de l’àrea metropolitana.

[siteorigin_widget class=”SiteOrigin_Widget_Button_Widget”][/siteorigin_widget]
[siteorigin_widget class=”SiteOrigin_Widget_Image_Widget”][/siteorigin_widget]

El riu més treballador. Sis itineraris per conèixer l’aprofitament energètic del curs baix del riu Llobregat

De Javier Morata Martín

Col·lecció Camins d’Aigua, núm 1

Preu 5€

El riu més treballador és la primera guia de la col·lecció Camins d’Aigua.
A través d’aquestes guies us anirem oferint un conjunt de rutes recolzades en aquest patrimoni natural i cultural que ens han llegat l’aigua i la tecnologia orientada a la seva captació, tractament i aprofitament. El riu més treballador és la primera guia de la col·lecció Camins d’Aigua.

Veure el PDF

[siteorigin_widget class=”SiteOrigin_Widget_Button_Widget”][/siteorigin_widget]