COL·LABORACIONS REGULARS ALS MITJANS LOCALS:

El Centre de’Estudis Comarcals del Baix Llobregat apostem sempre per una xarxa de comunicació local, propera i de qualitat, així doncs col·laborem sempre que ens és possible amb les radios i mitjans locals de la comarca.

 

🔸23 de febrer – Genoveva Català,  presidenta del CECBLL, per parlar sobre el llibre”De Vallirana a Barcelona. Crònica històrica del frustrat primer gran tramvia metropolità” que es va presentar a la biblioteca El Molí el passat 23 de febrer. Podeu recuperar el podcast al següent enllaç.

🔸9 de febrer – Rosa Abós Prats, presidenta del Grup d’Estudis d’Esplugues, per la celebració del seu aniversari 25+3, i van parlar al voltant del paper que juguen els centres d’estudis locals. Podeu recuperar el podcast al següent enllaç.

🔸26 de gener –  Àlex Ros Mateos, soci del Centre d’Estudis i membre de l’equip de l’XI convocatòria de recerca col·lectiva que versa sobre l’exili i la deportació al Baix Llobregat. Ros acaba de guanyar la X Beca de Recerca Històrica Terra d’Ateneus que donen la Federació d’Ateneus de Catalunya i l’Institut Ramon Muntaner i ens va a presentar el treball titulat Cafè, billar i teatre. L’associacionisme cultural i polític a Sant Joan Despí (1874-1975): el Centre Regionalista i el Foment Cultural i Artístic.  Podeu recuperar el podcast al següent enllaç.

🔸12 de gener – M. Carme Jiménez, directora de l’Institut Ramon Muntaner per parlar de l’encesa de torres, talaies i talaiots de la Mediterrània pels drets humans, activitat que es fa a tota la Mediterrània i que a nivell dels territoris peninsulars de parla catalana coordina l’IRMU; el CECBLL hi participa des de fa dos anys. Podeu recuperar el podcast al següent enllaç.

 

 

🔸16 de febrer – Helena Roma Roig, cap de comunicació i gestora cultural del CECBLL, que va explicar l’itinerari de la Ruta del Modernisme de Sant Feliu reactivat el passat 19 de febrer. Podeu recuperar el podcast al següent enllaç.

🔸16 de febrer – Jordi Sanjosé a presentar la guia divulgativa “Quan les parets parlen. Itinerari interpretatiu per les lluites socials de Sant Feliu de Llobregat dels anys 70”. Un projecte del CECBLL que es va presentar el dimecres 22. Podeu recuperar el podcast al següent enllaç.

🔸17 de gener  – Raúl Montilla per parlar del seu nou llibre De Vallirana a Barcelona. Crònica Històrica del frustrat primer gran tramvia metropolità. Pots recuperar el podcast al següent enllaç.

 

 

CONTACTE:

🔹Centre d’Estudis Comarcals del Baix Llobregat

📩 cecbll@llobregat.info

☎️ Telèfon: 93 666 35 27

📍Carrer Estelí, 10. 08980 – Sant Feliu de Llobregat

🕣 Horari: de 10 a 14 h i de 16 a 21 h.

 

Nosaltres:

🔹Genoveva Català Bosch

Presidenta del CECBLL

🔹Esther Hachuel Fernandez

Directora del CECBLL

🔹Helena Roma Roig 

Cap de comunicació i gestora cultural del CECBLL

🔹Neus Ribas Devessa

Cap de projectes del CECBLL

 

 

XARXES SOCIALS: