Presentació del decàleg de les alcaldesses del Baix Llobregat

El dia 23 de març es va presentar al Consell Comarcal el decàleg elaborat per les alcaldesses del Baix Llobregat que proclama la declaració dels municipis 100% Feministes. L’acte va ser presidit per les 12 alcaldesses de la comarca (Mercè Esteve i Pi (Begues), Maria Miranda Cuervas (Castelldefels), Rosa Boladeras Serraviñals (Corbera), Pilar Díaz Romero (Esplugues), Raquel Sánchez Jiménez (Gavà), M. del Pilar Puimedón Monclús (Olesa), Ascensión Ratia Checa (Pallejà), Lluïsa Moret Sabidó (St. Boi), Lídia Muñoz Cáceres (St. Feliu), Maite Aymerich Boltà (St. Vicenç), Anna Martínez Almoril (Sta. Coloma) i Eva M. Martínez Morales (Vallirana), i per la consellera comarcal d’Igualtat (Vicky Castellanos).
El Centre d’Estudis Comarcals del Baix Llobregat ha col•laborat activament amb les alcaldesses, assistint a les reunions mantingudes i contribuint a la redacció del decàleg.
En el marc d’aquest acte es va presentar també el 5è Congrés de Dones del Baix Llobregat, que tindrà lloc els dies 26 i 27 d’octubre a Castelldefels.