VISITA GUIADA DE “L’EXPOSICIÓ TOTHOM AL CARRER!” A ESPARREGUERA

El dilluns 13 de novembre, els comissaris de l’exposició TOTHOM AL CARRER! La lluita antifranquista al Baix Llobregat (1960-1979), José Fernández i Elionor Sellés, van fer una visita guiada a l’exposició que ha estat exposada durant tot el mes de novembre a Can Pasqual d’Esparreguera.

TOTHOM AL CARRER! La lluita antifranquista al Baix Llobregat (1960-1979), és una mostra produïda pel Centre d’Estudis del Baix Llobregat i  descriu la lluita obrera dels anys 60 i 70 del segle passat contra el franquisme. Aquesta exposició ja ha estat als municipis de Cornellà de Llobregat, Sant Joan Despí, Sant Feliu de Llobregat, Viladecans, Collbató, Sant Esteve Sesrovires i Esparreguera.

L’exposició té quatre grans àmbits, dos de caràcter introductori –les transformacions a l’espai i a la població- i dos que presenten el nucli temàtic –la lluita antifranquista i la democràcia als Ajuntaments-

Es tenen en compte elements visuals –cartells, fotografies, publicacions, gràfics, mapes…- però hi ha una part destacada els testimonis dels primers alcaldes democràtics dels municipis de la comarca. Els testimonis es presenten a través de transcripcions de frases curtes i de talls sonors o visuals.