PUBLICADES LES BASES DE LA Xa EDICIÓ DELS PREMIS DE RECONEIXEMENT CULTURAL

FotoPosterCada dos anys el Centre d’Estudis Comarcals del Baix Llobregat convoca els Premis de Reconeixement Cultural, que enguany arriben a la desena edició. El municipi amfitrió és Sant Just Desvern que acollirà els premis el dia 16 de novembre de 2018 a l’Ateneu de Sant Just .

A continuació publiquem les bases dels Premis, i ja podeu presentar les vostres candidatures fins el 6 d’octubre de 2018. 

BASES DELS PREMIS DE RECONEIXEMENT CULTURAL DEL BAIX LLOBREGAT 

vvvvvvvvvvvvvvvvvvvvmmmmvvvvvDescarregueu aquí el FULL DE NOMINACIONS

PUBLICADES LES BASES DE LA Xa EDICIÓ DELS PREMIS DE RECONEIXEMENT CULTURAL

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

Captura imatge expo5a JORNADA DE PAISATGES CONTEMPORANIS DEL BAIX LLOBREGAT  El paper de l’arquitectura tradicional en la conservació del paisatge   Dimecres 19 de setembre a les 18,30 h Centre Cívic Mas Lluí (c/Estelí, 10, Sant Feliu de Llobregat)