NOMBREN COM A SOCI HONORIFIC DE LA SCT A CARLES RIBA

NOMBREN COM A SOCI HONORIFIC DE LA SCT A CARLES RIBA

 

La Junta de la Societat Catalana de Tecnologia ha concedit la distinció de Soci Honorífic a Carles Riba, membre de la junta i president del Centre d’Estudis Comarcals entre 1995 i 2013.

Aquest reconeixement arriba després que l’Assemblea de socis i sòcies convocada al passat novembre per la Societat Catalana de Tecnologia ratifiqués per unanimitat que Carles Riba, juntament amb Maria Clara Torrents Mazzei adquirissin aquesta condició de Soci Honorífic donada la seva trajectòria i aportacions.

La Societat Catalana de Tecnologia es va crear a l’any 1986 i és una filial de l’Institut d’Estudis Catalans i desenvolupa les seves activitats en les terres de parla i cultura catalanes. La Societat considera la tecnologia com a factor de cultura i per això la conrea en els seus diversos vessants. Promou la recerca i la divulgació dels avenços tecnològics en general i, en especial, dels que afecten l’àmbit de la societat catalana. També pren en consideració les repercussions de la tecnologia en altres camps, com poden ésser el medi, l’economia, la societat i l’opinió pública. Promou contactes entre tècnics i investigadors de la universitat i de la indústria i col·labora amb els centres de formació. També promou les publicacions de tema tecnològic en llengua catalana.

Com explica Núria Salan Ballesteros,  presidenta de la Societat Catalana de Tecnologia “ Ens fa molta satisfacció, i entenem que és un gran honor per a nosaltres, que el Sr. Riba hagi acceptat”.

Felicitats, Carles!