CAMINADA POPULAR PEL TREBALL DIGNE I L’ECONOMIA SOLIDÀRIA

Quasi 400 persones van participar el diumenge 5 de maig a la Caminada Popular pel Treball Digne i l’Economia Solidària organitzada per CCOO Baix Llobregat, Alt Penedès, Anoia i Garraf i la Fundació Esperanzah, amb el suport de moltes altres entitats i institucions com ara el Centre d’Estudis Comarcals. L’objectiu de la caminada no era altre que contribuir a visibilitzar els valors del treball digne i l’economia social i, a la vegada, dignificar i reivindicar la preservació del riu Llobregat i el seu entorn natural.

La caminada de 5 quilòmetres va tenir dos punts de sortida, Cornellà i Sant Feliu, i va acabar al Parc Fluvial de Sant Boi.

Els organitzadors fan una valoració molt positiva de la primera edició d’aquesta iniciativa. Segons Josep Maria Romero, secretari de CCOO del Baix LLobregat: “aquesta primera edició ens ha permès visibilitzar un espai molt nostre com és el riu Llobregat i el valor del treball a una comarca que no s’entén sense la seva aportació fonamental. També hem volgut reivindicar l’aposta per avançar en una economia verda i un canvi de model productiu que incorpori el nostre entorn natural i patrimoni cultural”
Óscar Rando, coordinador d’Esperanzah, ha volgut destacar: ”valorem molt positivament el treball en xarxa amb altres entitats i actors socials de la comarca. Li donarem continuïtat perquè els valors de la transformació social han de tenir presència destacada al Baix Llobregat i necessitem donar suport i visibilitat a molts projectes socials que necessiten d’impulsos potents com La Caminada”.

Vegeu aquí la galeria d’imatges