El reconegut artista Ferran Soriano, regala al Centre d’Estudis una col·lecció de llibres artístics que recullen la seva obra textual i plàstica

EL RECONEGUT ARTISTA FERRAN SORIANO, REGALA AL CENTRE D’ESTUDIS UNA COL·LECCIÓ DE LLIBRES ARTÍSTICS QUE RECULLEN LA SEVA OBRA TEXTUAL I PLÀSTICA

El passat 13 de febrer rebíem la visita de l’artista i amic Ferran Soriano. Algunes persones vinculades a la Junta del Centre d’Estudis hem estat diverses vegades en el seu taller del casc antic de Sant Boi de Llobregat. Soriano es dedica a l’art des dels anys 70, especialment a l’escultura de gran format, però també a la petita escultura, a la pintura, el dibuix, el gravat i la poesia.

La seva obra ha estat present en galeries i museus de prestigi arreu del mon, i també ornamenta places i carrers d’algunes ciutats, com Sant Boi, Begues, Rubí, Sant Pere de Ribes… i també Barcelona o Nova York.

Durant la visita del dia 13, en Ferran Soriano ens va fer obsequi de diversos llibres, entre els quals 4 ESTACIONS 4. 2010-2014, que copsa a través de la fotografia l’estat d’un indret del Llobregat durant les quatre estacions i que recull a més dibuixos, pintures i poemes de gran bellesa en un exemplar numerat pertanyent a una edició de molt curta tirada. Gràcies Ferran!