EN MARXA ELS PREMIS DE RECONEIXEMENT CULTURAL DEL BAIX LLOBREGAT

En marxa la XI edició dels Premis de Reconeixment Cultural del Baix Llobregat

Els Premis de Reconeixement Cultural que atorga el Centre d’Estudis Comarcals del Baix Llobregat són un reconeixement des de la cultura. Tenen la voluntat de guardonar persones, associacions, institucions o empreses que hagin destacat en experiències culturals, ecològiques, socials o econòmiques que contribueixin des del Baix Llobregat al desenvolupament sostenible, a la pluralitat i a fer una societat del segle XXI més conscient i integradora.
Enguany recuperem la convocatòria de 2020, posposada per la pandèmia. Presentem unes noves bases nascudes de l’experiència de 10 edicions i del coneixement de l’Agenda 21 de la Cultura i dels Objectius de Desenvolupament Sostenible (ODS).
A la festa de lliurament dels Premis que farem al novembre al Prat de Llobregat hi desembocaran com si fossin afluents els cabals provinents del coneixement i de la participació social assolida amb l’activitat de l’any. En aquest 2022 ens proposem observar i copsar l’actualitat comarcal a través de les quatre temàtiques que estructuren aquesta edició dels Premis. I ho farem amb les aportacions fetes desde l’expertesa, des del teixit associatiu i de des de l’àmbit institucional recollides en diversos debats i en la Trobada d’Entitats d’Estudis. Aquesta activitat servirà per presentar, difondre i promoure la convocatòria de Premis i la presentació de candidatures de persones i col·lectius.

Consulteu aquí les BASES

Descarregueu-vos el FORMULARI per presentar candidatures