GUERRA A UCRAÏNA: ANÀLISIS DES DE MIRADES DIVERSES

El passat 5 d’abril va tenir lloc a la Masoveria de Can Tinturé d’Esplugues de Llobregat l’acte “Guerra a Ucraïna: anàlisi des de mirades diverses”, organitzat per l’Ajuntament d’Esplugues i el Centre d’Estudis Comarcals del Baix Llobregat.

Vam comptar amb la participació de dues  especialistes: Llúcia Oliva, periodista excorresponsal a Washington i a Moscou, que va explicar, sense cap concessió cap a l’actual situació d’atac a Ucraïna, el procés que ha portat a l’escenari de guerra que s’està vivint; i Blanca Camps-Febrer, politòloga i membre del Centre Delàs d’Estudis per la Pau, que  va destacar els aspectes més vivencials de les guerres i com afecten de forma diferent els diversos sectors socials.

En acabar aquestes intervencions es va projectar el documental “Encara hi ha algú al bosc”, del col·lectiu “Cultura i conflicte” i vam connectar via zoom amb el seu director, Erol Ileri Llordella, una persona molt propera al CECBLL.

L’acte, presidit per Maribel Aguilera, regidora de Cultura d’Esplugues de Llobregat i per la presidenta del Centre d’Estudis, Genoveva Català,  va acabar amb un interessant debat amb participació de les ponents i del públic.

 

1 resposta

Trackbacks i pingbacks

  1. […] com a mètode per resoldre conflictes.”  Aquesta activitat finalment la podrem fer el dia 5 d’abril a Esplugues del Llobregat. Veurem el documental “Encara hi ha algú al bosc” de l’Erol Ileri i les intervencions de […]

Els comentaris estàn tancats.