ENTITATS DE LA COMARCA ASSISTEIXEN A LES ASSEMBLEES DE LA CCEPC

La Coordinadora de Centres d’Estudi de Parla Catalana va celebrar el dia 12 de març de 2022 la XXX Assemblea General Ordinària i la XVIII Assemblea General Extraordinària. Les assemblea es van celebrar al Museu de la Pell d’Igualada i Comarcal de l’Anoia, acollits pel Centre d’Estudis Comarcals d’Igualada.

Quatre entitats de la comarca van participar en aquestes assemblees: el Centre d’Estudis Comarcals del Baix Llobregat, el Centre d’Estudis Santjustencs, el Grup d’Estudis d’Esplugues i el Centre d’Estudis Beguetans. Actulament en son 8 les entitats del Baix Llobregat adherides a la Coordinadora:

Durant l’Assemblea Ordinària es va aprovar la memòria d’activitats de l’any 2021 i el resultat comptable, així com la proposta d’activitats i pressupost per a l’any 2022. I a l’Assemblea extraordinària es va renovar la meitat de la Junta de Govern. Un cop fetes les votacions, la Junta ha quedat formada pels centres següents: Centre d’Estudis del Gaià, Institut Menorquí d’Estudis, Centre d’Estudis Comarcals d’Igualada, Centre d’Estudis Seniencs, Centre d’Estudis de l’Hospitalet de l’Infant, Institut d’Estudis Penedesencs, Centre d’Estudis Comarcals del Baix Llobregat (representat per Jaume Bosch), Centre d’Estudis Molletans, Centre d’Estudis Selvatans, Centre d’Estudis del Bages, Centre d’Estudis Comarcals del Segrià, Centre d’Estudis Comarcals d’Isona i Conca Dellà, Centre d’Estudis de l’Hospitalet, Centre d’Estudis Ribagorçans, Federació d’Instituts d’Estudis del País Valencià, Institut d’Estudis Comarcals del Montsià i el Taller d’Història de Gràcia.

Podeu trobar aquí les actes de  l’Assemblea ordinàrial’Assemblea extraordinària de la CCEPC.