Presentació del llibre La Colònia Sedó d’Esparreguera al COAC

A la seu de Barcelona del Col·legi d’Arquietectes de Catalunya vam presentar la tarda del 24 de març el llibre La Colònia Sedó d’Esparreguera.  La llarga trajectòria d’una colònia industrial emblemàtica de la Dra. Gràcia Dorel-Ferré, que hem coeditat amb l’Ajuntament d’Esparreguera.

L’obertura de l’acte va anar a càrrec d’Antoni Vilanova, president de l’AADIPA (Agrupació d’Arquitectes per a la Defensa i la Intervenció en el Patrimoni Arquitectònic) i Robert Juvé, vicepresident de l’AAUC (Agrupació d’Arquitectes Urbanistes) en el marc del nou el cicle de Diàlegs Tècnics sobre el patrimoni arquitectònic. També vam comptar amb els parlaments institucionals d’Eduard Rivas, alcalde d’Esparreguera, Genoveva Català, presidenta del Centre d’Estudis Comarcals del Baix Llobregat, Jaume Perarnau, director del mNACTEC,  Ramon Torra, gerent de l’AMB i amb la presència de Francesc Xavier Menéndez, director del Programa de memòria democràtica en Diputació de Barcelona, que també ha finançat l’edició d’aquest llibre.

Tot seguit Gràcia Dorel-Ferré ens va fer una explicació del llibre que ha escrit centrada amb els aspectes arquitectònics de la Colònia Sedó, un llibre que amb paraules de l’autora pretenia que fos llegible per tothom però científic a la vegada.

Us deixem amb el vídeo de l’acte