I RAL·LI FOTOGRÀFIC. Colònia Sedó 2019

El dissabte 30 de novembre es va fer el I Ral·li fotogràfic a la Colònia Sedó d’Esparreguera organitzat pel Centre d’Estudis Comarcals del Baix Llobregat, l’Associació per a la defensa del patrimoni de la Colònia Sedó i el seu entorn, per l’Agrupació Fotogràfica d’Esparreguera (AFE) i el Museu de la Ciència i la Tècnica de Terrassa. S’hi van inscriure més de 60 persones que hi van participar en les tres temàtiques estipulades pels organitzadors:  l’interior del museu, l’exterior del museu i la colònia obrera. Van entrar a concurs un total de 279 obres.

La deliberació del jurat es va fer el dia 14 de desembre i van escollir els següents premis:

1er. Premi per la obra Claus del pas del temps
de l’autor/a: Jordi ROCA ZANUY

2º. Premi per la obra Tub
de l’autor/a: Carles ALASRAKI

3er. Premi per la obra Cambi de vies
de l’autor/a: Joan SERRANO

1èr. Premi local per l’obra Combustió Interna
de l’autor/a: Miquel ESTRADA FERRER

2º. Premi local per l’obra El poblat obrer
de l’autor/a: José VICO ORTEGA

3èr. Premi local per l’obra Panorámica
de l’autor/a: Antoni MAÑOSAS BASSA

Vegeu aquí les fotos del premiades del I Ral·li fotogràfic de la Colònia Sedó

El lliurament de premis i l’exposició de les obres es va fer el dissabte 21 de desembre de 2019, al Museu de la Colònia Sedó i l’exposició de les obres premiades i finalistes estan exposades al Museu en el marc d’una exposició temporal.

I el mateix dissabte 21 de desembre  es va fer la Gimcana familiar a la Colònia Sedó on hi van participar algunes families d’Esparreguera i Olesa. Els nois i les noies que hi van participar en van convertir en detectius per un matí, i  amb  pistes amagades per  la Colònia van descobrir part de la història d’aquesta colònia industrial fundada l’any 1846 per Miquel Puig i Catasús.