Llibre blanc de la cultura al Baix Llobregat

Libre blanc de la cultura al Baix Llobregat. Realitat actual i reptes de futur

El Llibre blanc de la cultura al Baix Llobregat té la voluntat de ser un instrument útil per mostrar la realitat, per fer-ne la diagnosi i per ajudar a dissenyar estratègies de futur que contribueixin a refermar la cultura i l’activitat cultural com a generadora d’identitat i d’arrelament, com a agent socialitzador i com a motor de canvi i de dinamització econòmica del territori.

El Llibre blanc va ser un encàrrec fet al Centre d’Estudis Comarcals del Baix Llobregat per part de la Direcció General de Cultura Popular, Associacionisme i Acció Culturals a través de la Fundació Institut Ramon Muntaner.

Aprofitem aquestes línies per agrair la confiança que han dipositat en nosaltres.

En aquests moments ja hem engegat la segona fase de recerca, que vol fer una crida a la participació als diferents agents implicats en la producció, la programació i el consum cultural.

Llibre blanc de la cultura al Baix Llobregat
Captura imatge expo5a JORNADA DE PAISATGES CONTEMPORANIS DEL BAIX LLOBREGAT  El paper de l’arquitectura tradicional en la conservació del paisatge   Dimecres 19 de setembre a les 18,30 h Centre Cívic Mas Lluí (c/Estelí, 10, Sant Feliu de Llobregat)