CONFERÈNCIA ‘DESIGUALTATS DE GÈNERE EN EL DRET A L’ALIMENTACIÓ’

En el marc dels actes del 8 de març de Sant Feliu de Llobregat, el Centre d’Estudis Comarcals i el PEMB, van organitzar una conferència de la Dra. Elena Carrillo sobre les desigualtats de gènere en el dret a l’alimentació. Elena Carrillo és professora titular de la Universitat Ramon Llull. També és Dietista-Nutricionista, investigadora en epidemiologia social i inseguretat alimentària. La ponència ens va obrir els ulls a conceptes claus com ara les diferències que hi ha entre les persones en l’accés a una alimentació saludable segons la classe social, la procedència o el gènere, sent aquest últim un eix dels més transversals. També va acabar amb una sèrie de propostes per pal·liar aquestes desigualtats, com per exemple, promoure una nova legislació, millorar l’atenció sociosanitària, fomentar una alfabetització alimentària i desenvolupar sistemes que garanteixin el dret a l’alimentació que promoguin l’autonomia  de les persones i siguin empoderadores i dignes.

L’acte el van obrir Genoveva Català, presidenta del CECBLL i Oriol Estela, coordinador general del PEMB, i el va clausurar la regidora de Feminismes i LGTBI de l’Ajuntament de Sant Feliu de Llobregat, Loren Rider.

 

 

 

CONFERÈNCIA ‘DESIGUALTATS DE GÈNERE EN EL DRET A L’ALIMENTACIÓ’

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar els nostres serveis mitjançant l’anàlisi dels vostres hàbits de navegació. Podeu obtenir més informació i configurar les vostres preferències AQUÍ. View more
Acceptar
Refusar