PRESENTACIÓ DEL L’ESPAI INTERACTIU D’ORGULL DE BAIX

El dilluns 28 de novembre es va presentar al Palau Falguera de Sant Feliu de Llobregat el documental interactiu Orgull de Baixorgullbaix

El Baix Llobregat és l’àrea de Catalunya amb major acumulació d’infraestructures. Però sota les autovies que tallen el seu paisatge s’amaga un dels sols agraris més fèrtils d’Europa, un riu que dona de veure a la meitat de Barcelona i un delta estratègic per a la migració de les aus. Aquest espai contínuament modificat per a acollir els serveis necessaris per a la gran ciutat que és Barcelona, és també fonamental per a garantir el futur i la sostenibilitat de tots.

El documental ens convida a descobrir el Baix Llobregat com no l’havíem vist mai. Orgull de Baix és la versió interactiva del documental de Televisió de Catalunya El pati del darrere, i amplia el debat sobre el conflicte entre creixement i sostenibilitat que afecta a aquest territori. Orgull de Baix és un projecte innovador realitzat amb animació web en 3D, que permet a l’usuari navegar i descobrir el valor ecològic i agrari de la comarca del Baix Llobregat, les seves lluites, la seva història i el seu futur. El projecte explora un nou format audiovisual a internet, i vol fomentar la participació de l’audiència.