PujalBaix! Espai Comarca

Avui posem en marxa la nova web PujalBaix! Espai Comarca on podreu consultar, entre moltes altres coses, la nostra Agenda Cultural del Baix Llobregat!

El PujalBaix! Espai Comarca és un espai virtual, creat pel Centre d’Estudis Comarcal del Baix Llobregat, que recull tota l’activitat cultural amb el compromís de promocionar la comarca i contribuir a cohesionar-la a través de la cultura, el coneixement i la defensa del patrimoni.

En aquesta nova web també hi trobareu aquella activitat cultural que és pròpiament nostra dins l’apartat PujalBaix!; tot un seguit de visites guiades i tineraris que el CECBLL pot oferir, amb el valor afegit de l’expertesa de socis i sòcies de l’entitat que ofereixen els seus coneixements sobre elements patrimonials de la comarca.

Però també tornem a posar en marxa l’Agenda Cultural del Baix Llobregat on hi podreu localitzar la informació cultural que s’ofereix per tota la comarca, permanentment actualitzada. L’Agenda Cultural del Baix Llobregat surt plenament renovada: podreu fer cerques sobre les activitats programades pels 30 municipis de la comarca, per tipus d’activitat (conferències, exposicions, visites guiades, etc) o bé per calendari.

Si voleu rebre l’Agenda Cultural del Baix Llobregat només cal que feu la subcripció i la rebreu cada setmana al vostre correu electrònic.

Aquells ajuntaments o entitats que encara no ens feu arribar els vostres actes d’agenda cultural, poseu-vos en contacte amb nosaltres!