SEGON ITINERARI “EL BAIX LLOBREGAT, FONT DE L’ÀREA METROPOLITANA”

02 04 Depósito de Sant Pere Mártir cota 300LA CONSOLIDACIÓ DEL LLOBREGAT COM A FONT PER A L’ABASTIMENT DE BARCELONA: Dipòsit i central d’elevació d’Esplugues de Llobregat, cota 100. Dipòsit de Sant Pere Màrtir i carretera de les aigües

DISSABTE 30 DE JUNY DE 9 A 14h

PUNT DE SORTIDA: Estació PONT D’ESPLUGUES, Trambaix

PUNT D’ARRIBADA: Estació CARRETERA DE LES AIGÜES, funicular de Vallvidrera

PREU SOCIS: 0€ / PREU NO SOCIS: 3€ / Menors de 14 anys: gratuït

L’inici de l’itinerari se situa a l’estació Pont d’Esplugues del Trambaix. D’aquí ens dirigirem a Sant Just Desvern per la carretera Laureà Miró i a través del carrer del Nord arribarem al dipòsit i a la central d’elevació anomenats Esplugues cota 100.

A continuació seguirem pel carrer d’Andreu Amat i, a través de l’avinguda de Lluís Companys, l’avinguda de la Miranda i els carrers del Dr. Gimeno, de Jaume Huguet, de Pere Berruguete, de Jordi de Deu i de Josep Echegaray, arribarem a l’Espai Mireia. Des d’aquí prendrem la Carretera de les Aigües des d’on assolirem unes magnifiques vistes del delta del Llobregat i de la ciutat de Barcelona, passant per la Font de la Mandra, en pocs minuts arribarem al dipòsit de Sant Pere Màrtir.

L’itinerari continua per aquesta carretera fins a passar el funicular de Vallvidrera, on trobarem l’estació de la Carretera de les Aigües i donarem per finalitzat el recorregut.

INSCRIPCIONS AQUÍ

Per més informació podeu trucar al 936663527

 

Amb el suport d’ATLL