TERCER ITINERARI “EL BAIX LLOBREGAT, FONT DE L’ÀREA METROPOLITANA”

03 05 Torre de equilibrio ED de Sant Joan DespíDE L’AIGUA SUBTERRÀNIA A L’AIGUA SUPERFICIAL: Central Cornellà, pous Cornellà de les finques AiB, captació d’aigua superficial de l’ETAP de Sant Joan Despí, dipòsit i estació de bombament d’ATLL a Sant Joan Despí

DISSABTE 6 D’OCTUBRE DE 9 A 14h

PUNT DE SORTIDA: Estació DE LES AIGÜES, Trambaix

PUNT D’ARRIBADA: Estació CENTRE MIQUEL MARTÍ I POL, Trambaix

SOCIS: 0€ / NO SOCIS: 3€ / Menors de 14 anys: gratuït

L’inici de l’itinerari és l’estació de les Aigües del Trambaix a Cornellà de Llobregat. Per la carretera de Sant Boi, travessant l’avinguda del Baix Llobregat, arribarem al pou número 3. En un camí asfaltat sense nom en sentit oest cap al riu, hi podrem veure 7 pous més de la SGAB.

Desfent el camí fins al pou número 3 arribarem a la carretera de Sant Joan Despí i al parc del Canal de la Infanta, per seguir en direcció al Parc de la Fontsanta. Des d’aquí anirem, a través del carrer de Sant Martí de l’Erm, a la torre de l’equilibri de l’estació de bombament de l’ATLL. Continuarem pel carrer de Sant Martí de l’Erm, on es troba l’entrada de l’estació distribuïdora de Sant Joan Despí. Un cop passada la central i el dipòsit de relleu, arribarem a l’avinguda de Barcelona, on hi ha l’estació del Trambaix del Centre Miquel Martí i Pol, punt que conclou l’itinerari.

***Com que farem una visita a l’estació de bombament d’ATLL, és imprescindible que poseu el número del DNI al full d’inscripció i que el porteu el dia de l’excursió. Cal també que porteu calçat tancat.

PLACES LIMITADES PER ORDRE D’INSCRIPCIÓ

EXHAURIDES LES PLACES

Per més informació podeu trucar al 936663527

Amb el suport d’ATLL