45è aniversari del Centre d’Estudis Comarcals del Baix Llobregat

Aquest 2019 celebrem el 45è aniversari del Centre d’Estudis Comarcals del Baix Llobregat. Era l’any 1974 quan un grup d’homes i una dona es reunien a Martorell i acordaven fundar el CECBLL. Des de llavors el Centre i la comarca han entrecreuat molt positivament les seves històries.

Ara que han passat 45 anys des de la nostra fundació, ens hem convertit en una associació cultural de referència que impulsa i manté la cultura com a eina per conèixer, interpretar i transformar la qualitat de vida de les persones que habiten el territori. Amb aquest objectiu centrarem la celebració del nostre 45 aniversari entorn al concepte de territori socialment responsable, tot aprofundint en la dimensió que representa el vincle entre l’economia i la cultura local en un context metropolità.

El vincle entre cultura i economia en la societat actual és un fet constatat i clarament estratègic. El sector cultural és generador de riquesa però, malgrat aquesta afirmació, tots els agents implicats coincideixen en que per potenciar-ho manca encara molt camí per fer.

Us convidem doncs a participar de les activitats d’aquest 45è aniversari:

  • Dimarts 11 de juny a les 19 h a Can Negre de Sant Joan Despí: LA CULTURA COM EINA DE COHESIÓ SOCIAL I ECONÒMICA a càrrec del Dr. Lluís Bonet Agustí, Professor titular d’economia aplicada de la UB i coordinador del Programa de doctorat en Gestió de la cultura i el patrimoni i del Màster oficial en Gestió cultural.

FEU AQUÍ LA VOSTRA INSCRIPCIÓ

  • Dimecres 19 de juny a les 19 h al Centre Cívic Mas Lluí de Sant Feliu de Llobregat: ELS VINCLES DE L’ACTIVITAT ECONÒMICA I EL FOMENT DE LA CULTURA a càrrec del Dr.  Antón Costas, catedràtic de política econòmica de la Universitat de Barcelona.

FEU AQUÍ LA VOSTRA INSCRIPCIÓ

  • CANVI DE DATA! Divendres 5 de juliol a les 19 h al Molí dels Frares de Sant Vicenç dels Horts: visita al Molí del Frares i acte central de la commemoració amb sopar-degustació de plats de productes de la nostra comarca, amb la col·laboració de l’Associació de Gastronomia i Turisme del Baix Llobregat. Preu del sopar: 20€

CALDRÀ QUE FEU UNA TRANSFERÈNCIA BANCÀRIA DE 20 € A
ES35 0081 1604 7000 0104 6609
INDICANT EL VOSTRE NOM I EL CONCEPTE SOPAR 45è ANIVERSARI

FEU AQUÍ LA VOSTRA INSCRIPCIÓ

RESERVEU-VOS LES DATES A LES VOSTRES AGENDES!!!

Amb el suport de: